Jarige Job

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Samen met Jarige Job bieden wij u de mogelijkheid om een verjaardag box aan te vragen. De verjaardag box is voor kinderen van 4 tot 18 jaar oud. U kunt onderstaand formulier invullen om in aanmerking te komen voor Jarige Job.

 

Let op, u moet Jarige Job 3 maanden voor de verjaardag van uw kind aangevraagd hebben! Daarnaast moet uw dossier, op moment van aanvragen, compleet zijn voor het desbetreffende kalenderjaar en uw huidige adresgegevens moeten bij ons bekend zijn.


Als u al eerder heeft aangegeven dat u gebruik wilt maken van Jarige Job, dan hoeft u zich niet nogmaals aan te melden. De aanmelding is niet jaarlijks, maar voor de komende jaren.