Kledingbank

Samen met de Kledingbank bieden wij u de mogelijkheid om in het voor- en najaar hiervan gebruik te maken. De kosten hiervoor bedragen € 15,- per kind per periode. Deze kosten zullen met het jaarlijkse budget worden verrekend. Indien het budget voor de desbetreffende periode niet toereikend is, zal dit geen gevolgen hebben op het gebruik van de Kledingbank.

Als u onderstaand formulier heeft ingevuld zullen wij u op de lijst van de Kledingbank plaatsen. Wij sturen deze lijst binnen één werkweek door naar de Kledingbank. Dit betekent dat u binnen twee werkweken rechtstreeks een afspraak bij de Kledingbank kunt maken. U ontvangt in het vervolg geen brief  meer van Stichting Leergeld Drechtsteden per post.

Via de volgende link kunt u de actuele coronaregels en tijden terugvinden: www.kledingbank-dordrecht.nl

Contactgegevens Kledingbank:

Sint Jorisweg 74

3311 PL Dordrecht

Telefoonnummer: 078-7370424

 

Wegens de zomersluiting van de Kledingbank Dordrecht wordt uw aanmelding na de zomer doorgestuurd naar de Kledingbank. De Kledingbank is vanaf 22 augustus 2022 weer geopend. In deze week ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail dat wij uw inschrijving hebben verwerkt en verdere informatie.