Aanmelden Leergeld

Wilt u voor de eerste keer een aanvraag doen bij Leergeld Drechtsteden? Meldt u zich hieronder aan. Eén van onze intermediairs neemt binnen 6 weken telefonisch contact met u op voor de intake.

Let op, gezinnen uit Dordrecht kunnen geen gebruik maken van Stichting Leergeld. Gezinnen uit Dordrecht kunnen een Dordtpas aanvragen. Klik hier voor de website van de Dordtpas.

 

Aanmeld formulier

Nieuw bij Leergeld? Meld je hier aan!
  • Indien deze aanvraag niet door de ouder/verzorger gedaan is, dan graag de onderstaande gegevens invullen. Stel de ouders/verzorgers.
  • Met ingang van 25 mei 2018 treedt de nieuwe Europese wetgeving omtrent de privacy in werking. Met deze ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’, de AVG, wordt het beleid inzake de verwerking van persoonsgegevens aangescherpt. Stichting Leergeld Drechtsteden verwerkt alleen persoonsgegevens die rechtmatig verkregen zijn, zoals bedoeld in artikel 6 van de AVG. De persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van het aanmaken, aanbieden en afhandelen van een aanvraag. Lees hier: https://www.leergelddrechtsteden.nl/wp-content/uploads/2018/05/privacyverklaring.pdf