Dank je wel vroege lopers

Aan de Oranje Breakfast Run 2022 in Hendrik-Ido-Ambacht, die om zes uur in de ochtend vertrok, namen bijna 350 lopers deel. De sporters konden kiezen uit: hardlopen (5 of 10 km) of sportief wandelen (5 km). Het parcours voerde dwars door het dorp eindigde in het hart bij Cascade.

Zoals iedere Breakfast Run was er ook dit jaar weer een goed doel waar een deel van de opbrengst aan geschonken werd. Dit jaar was dat het talentenfonds van Leergeld. Dit fonds geeft een extra steuntje in de rug voor kinderen met een bijzonder talent, waarvoor in de thuissituatie te weinig financiële middelen beschikbaar zijn om dit talent te stimuleren.

Namens de Oranje vereniging Wilhelmina-Juliana overhandigde bestuurslid Aad van der Torre een cheque van € 1000,-. aan Geesken Bloemendal voor het talentenfonds van Stichting Leergeld Drechtsteden.

Mocht u in een kind kennen in uw dorp dat uitblinkt in een sport, op talentvolle manier een instrument bespeelt of bijzonder presteert op één van de vakken op school, dan verdient zij/hij een stimuleringskans op hun terrein. Bekijk hiervoor ook eens ons Talentenfonds.

 

Fotograaf Rob van Effen