Een schitterende donatie van Stichting Van der Leun Studiefonds in Sliedrecht

Een schitterende donatie van Stichting Van der Leun Studiefonds in Sliedrecht voor Leergeld

Met het Van der Leun studiefonds, opgericht in 2021 als mijlpaal in de geschiedenis van Royal Van Der Leun, wordt de mogelijkheid geboden om de kinderen van werknemers te kunnen ondersteunen in de studiekosten. Zo kan Van der Leun investeren in de toekomst van hen. Per jaar wordt er door Van der Leun een bedrag beschikbaar gesteld. Dit wijzen zij toe aan de werknemers die een aanvraag hebben gedaan voor hun kind/kinderen. Afhangend van het beschikbaar gestelde bedrag zal dit ofwel het gehele bedrag van de aanvraag zijn of een percentage hiervan.

In 2022 doen zij meer, zij doneren dit jaar ook aan Stichting Leergeld Drechtsteden.

Leergeld Drechtsteden gaat dit extra inzetten voor het Talentenfonds, te gebruiken voor  kinderen die hier een aanspraak op kunnen doen uit de Leergeld doelgroep. Misschien een mogelijkheid voor uw kind om mee te doen?

Veel dank aan het bestuur van het fonds dat besloot een extra gift te doneren om bij te dragen aan kansen voor kinderen die in onze regio in armoede opgroeien. Fijn te lezen dat het  bestuur meldt te weten dat het mooi terecht komt en er zorgvuldig mee om wordt gegaan.  Een goed voorbeeld voor andere bedrijven?

Meer weten over het Talentenfonds klik hier.