Leergeld Drechtsteden staat klaar voor gezinnen en kinderen met nieuwe directeur

In 2019 is het harder dan ooit nodig, dat we ons samen inzetten voor kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben. Voor alle kinderen is het belangrijk dat ze op school of in hun vrije tijd mee kunnen doen en u weet en ervaart dat dat in sommige gezinnen niet altijd mogelijk is. Wij staan ervoor om dat mogelijk te maken.

Misschien las of hoorde u het: Leergeld Drechtsteden krijgt een nieuwe directeur. Bob van de Burgt gaat na 13 jaar op eigen verzoek weg. Het bestuur wil hem bedanken voor zijn grote inzet voor kinderen en voor de organisatie, voor de netwerksamenwerking, de sponsorwerving en voor zijn stimulerende kracht.

Per 1 mei begint zijn opvolger John Peters. Hij heeft er zin in en ziet uit naar de uitdaging en samenwerking. Het bestuur van Leergeld Drechtsteden heeft vertrouwen in een goede voortzetting van ons belangrijke werk. Werk dat we alleen kunnen doen door steun uit de samenleving en door de contacten met u, gericht op maatschappelijke participatie van kinderen in de toekomst.

Onze missie is en blijft: “Elk kind kansen bieden om in de maatschappij deel te nemen”. Laten we daarom samen naar kansen blijven zoeken, om nog meer, nog beter en nog gevarieerder samen te werken om elk kind de mogelijkheden te geven die het nodig heeft om mee te doen.
Mocht u vragen hebben, nieuwe ideeën bedenken of kansen zien: laat het ons weten.