Wist u dat… Talentenfonds

In 2022 is het harder dan ooit nodig, dat we ons samen inzetten voor kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben. Voor alle kinderen is het belangrijk dat ze op school of in hun vrije tijd mee kunnen doen zeker als ze op een bepaald gebied talentvol zijn. Wist u dat Leergeld Drechtsteden een eigen Talentenfonds heeft?

Door middel van het Talentenfonds wil Leergeld kinderen met bijzondere talenten een extra steuntje in de rug bieden. Een talent is namelijk het vermogen om iets heel goed te kunnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitblinken in het bespelen van een muziek instrument, een sport en bijzondere prestaties op een schoolvak. Met extra financiële ondersteuning vanuit het fonds is er misschien een kans om door te groeien naar een volgend niveau. Leergeld wil deze kinderen extra stimuleren in het halen van hun doelen en de mogelijkheden hiervoor creëren.

Naast de inzet en tijd van het kind, zien we dat ook de ouders zich inspannen om hun kind te stimuleren door kinderen van en naar repetities, trainingen en wedstrijden te brengen, helpen bij trainingen/lessen enzovoorts. Hier komen vaak hoge kosten bij kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kosten van kleding, instrumenten, trainingen, verdiepend lesmateriaal, reiskosten en inschrijfgelden. Hiervoor kunt u een aanvraag doen.

Hebt of kent u een meisje of jongen waarvan u denkt dat zij/hij hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op.

Klik hier voor meer informatie en voorwaarden en het aanvraagformulier.