Sliedrecht

Leergeld Drechtsteden is er ook voor de kinderen in Sliedrecht! In 2022 hebben we weer ruim 321 kinderen in Sliedrecht kunnen helpen met het betalen van de sportvereniging, een fiets, een computer of muziekles.

De gemeente Sliedrecht heeft een aparte regeling voor zwemlessen. Kinderen in Sliedrecht die bij Leergeld bekend zijn, krijgen in het jaar dat ze 5 worden een brief thuis gestuurd met informatie over deze regeling.


Wilt u weten of u ook in aanmerking komt? Kijk dan bij Ouderinfo naar de voorwaarden.

Via Leergeld kunt u ook meedoen aan speciale acties. Zo kunt u een kortingspas voor Opnieuw& Co aanvragen, meedoen met Jarige Job (verjaardagsbox) of met Zak vol Geluk (Sinterklaasacties).


Heeft u hulp nodig bij het indienen van uw aanvraag? De medewerkers van het Bonkelaarhuis kunnen u hierbij helpen. Zij zijn bereikbaar op het Bonkelaarplein 7,  per mail info@bonkelaarhuis.nl of telefoon 0184 – 420539.

 

Heeft u nog vragen of twijfelt u of uw vraag onder Leergeld valt: neem contact met ons op via mail info@leergelddrechtsteden.nl of per telefoon 078-6123119 (ma, di en do 9.00-12.00 uur)